Tablókészítés Budapesten, iskolai tablókészítés Budapest, osztályfotó, tablófotó > Tablókép - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tablókészítés Budapesten, iskolai tablókészítés Budapest, osztályfotó, tablófotó > 11 weboldal. Kategória leírása: Iskolai tablókészítés, tablófotózás Budapesten: tablófotó, osztályfotó Budapesten.

tablokep.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kreatív Fotó Stúdió
Kreatív Fotó Stúdió
http://www.kreativfoto.hu/

Az esküvő- és céges fotózások, portrék, modell, gyermek és családi fotózások mellett foglalkozunk tablókép fotózással, iskolai tabló készítéssel is.

www.kreativfoto.hu
ViviDesign - Letablózunk!
ViviDesign - Letablózunk!
http://www.vividesign.hu/tablo/Site_6/Fooldal.html

Ha nem akarsz élettelen tablókép pózokat, unalmas tablót, akkor jó helyen jársz! Tablókészítés, tablófotó, emlékkönyv a ti stílusotokban! Irodánk és műtermünk címe: 1072 Budapest, Rákóczi út 22. IV. emelet 22.

www.vividesign.hu
A mi fotósunk: Bata Tamás
A mi fotósunk: Bata Tamás
http://www.mifotosunk.hu/

BataPhoto - Osztálykép, osztályfotó, tablókép készítése. Az iskolában folyó munka megzavarása nélkül egy osztálykép elkészítése, maximum 30 percet vesz igénybe. A legkényelmesebb, ha a tablófotózás is az adott iskolában történik.

www.mifotosunk.hu
Egyedi tablók, osztálytablók szerkesztése
Egyedi tablók, osztálytablók szerkesztése
http://www.fotosbacsi.hu/egyedi-tablok

Tablók, osztálytablók, tablófotók készítése Budapesten és vidéken is. A tablók többségének háttere, már a megszokottól eltérően vektorgrafikus technikával készül. Alap tablókészítés esetén több egyedi háttérvázlat közül választhattok, vagy kitalálhatjátok, milyen tabló az amit igazán szeretnétek. A kidolgozott elképzelést közösen beszéljük át, és vetjük össze a tágas grafikai lehetőségekkel. Tablókészítés dupla fotóval: Egyszer a portrékat készítjük el, amin a szalagavató alkalmára készült öltönyötökben szerepeltek, majd második alkalommal hétköznapi viseletben. Szalagavató fotózás és szalagavató videó felvétel, akár teljes évfolyamoknak. Évkönyv és digitális évkönyv készítés. Schneider Mihály - "fotós bácsi", Telefon: 0670 / 417 - 4703

www.fotosbacsi.hu
Kotech Gyorsnyomda
Kotech Gyorsnyomda
http://www.quickprint.hu/hu/tablokeszites

Az iskolai tablóképeket a helyszínen, a legmodernebb technikával, digitális fényképezőgéppel készítjük. A tabókészítés következő lépése a tablótervezés. Általában 3 tablótervet készítünk, amit az osztály jóváhagyása urán kidolgozunk. Ezt követi a tablónyomtatás. Photoshop programmal montírozzuk össze a tablóképeket, és egyben nyomtatjuk ki színesben, fekete fehérben, vagy szépiában.

www.quickprint.hu
Czitrovszky Balázs Photography
Czitrovszky Balázs Photography
http://czbfoto.info/

Professzionális minőségben, rugalmas feltételekkel vállalom rendezvények megörökítését, portré valamint tabló készítést, elsősorban Budapesten, illetve annak vonzáskörzetében!

czbfoto.info
SomaDekor
SomaDekor
http://somadekor.blogspot.hu/

Készséggel állok diákok, szülők, fotós szakemberek, és bárki más rendelkezésére is, akik érdeklődnek produktumaim iránt.

somadekor.blogspot.hu
Tablókészítés Budapesten
Tablókészítés Budapesten
http://www.tablo-keszites.hu/

Tablókészítés, osztálytabló, iskolai tabló készítése. A ballagás és az érettségi rengeteg kiadással jár. Tablókészítés szolgáltatásunkkal, ezt a terhet, szeretnénk átláthatóbbá és elviselhetőbbé tenni. Ajánlatunkat különféle csomagokba illesztettük, melyek között biztosan akad olyan, melyet az egész osztály kedvezőnek ítél. Tablókészítéskor, a fotózás során lehetőség van profi sminkes alkalmazására.

www.tablo-keszites.hu
Foton-Da
Foton-Da
http://oktatas.fotonda.hu/tablo-es-tablokep-3

Oktatási, iskolai, óvodai fotózás, tabló és tablókép készítés. A tablók készítésénél egyéni ötleteiteket is megvalósítjuk! Foton-Da Kft. 1074 Budapes Péterfy S u. 27. Vállajuk mindennemű grafikai feladat elvégzését és nyomdai kivitelezését. A szerkesztéstől az intézménybe való kiszállításig.

oktatas.fotonda.hu
ZooPhoto
ZooPhoto
http://www.zoophoto.hu/index.php/szolgaltatasok/tablofoto

Fő profilunk az állatkerti fotózások mellett az óvodai és iskolai fényképezések, amelyeket egy modern GREENBOX technológiával készítünk. Tablók az osztály elképzeléseit figyelembe véve készülnek. Szeretjük, ha az osztályok megosztják velünk elképzeléseiket és ötleteiket, mert így tudjuk garantálni a maximális elégedettséget a nagytabló elkészültekor. Az osztállyal folyamatos kommunikációt tartunk a facebook-on, egy zárt csoportban. Ismerd meg szolgáltatásainkat és az általunk nyújtott kiemelkedő fotózási lehetőségeket weblapunkon.

www.zoophoto.hu
Minőségi tabló + profi fotózás
Minőségi tabló + profi fotózás
http://ballagasitablo.hu/tabloajanlat/

Ballagó diákok és tanárok fotózásával és ballagási tablók készítésével foglalkozunk több mint 10 éve. Készítünk digitális, hagyományos és térbeli tablókat egyaránt. Ugyanitt keretezzük is a tablót, illetve üvegezzük, majd házhoz is szállítjuk. Pontosan, precízen dolgozunk minőségi anyagokkal, fontos számunkra a határidők betartása. Nemcsak a tablókészítésben, hanem a fotózásban is tudunk segíteni: több profi fotóssal is dolgozunk, és az ország bármely részében meg tudjuk ejteni a fotózást, általában az iskolákban. Igény esetén profi sminkest is tudunk biztosítani!

ballagasitablo.hu
Oldal leírása
tablokep.wyw.hu: Régi hagyományaink egyike, hogy az iskolákból ballagó osztályok egy közös emléket, tablót készítenek, mely generációkon át őrzi az ott töltött napok és tanáraik emlékét. Tablókép, nagytabló, osztálytabló készítés, minták, idézetek tablófotókra.
Gyűjteményünkben 103 válogatott tablókép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 103 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 47630